Om os

Historie

Hotel Jernbanegade er et familiedrevet hotel, hvor værtsparret Pernille og Keld, sætter en ære i at give gæsterne en unik oplevelse gennem nærværende og personlig service.Hotel Jernbanegade er beliggende i hjertet af Kibæk, som kun ligger 10 minutters kørsel udenfor Herning by.

Hotellet hed Hotel Kibæk i mange år, under familien Voetmans drift. Men i Maj, 2017 overtog Pernille og Keld hotellet, og valgte at skifte navnet til Hotel Jernbanegade.

Hotel Jernbanegade er smukt beliggende i hjertet af Jylland, og på Jernbanegade 18, i Kibæk ligger dette flotte hotel, som indeholder 40 flotte værelser som næsten alle er nye, ligesom resten af faciliteterne er udviklet og vel vedligeholdt, herunder restaurant og et lokale op til 70 personer.

Hotellet lever op til nutidens krav, og en ideel overnatnings mulighed, for besøgende gæster i hele Midtjylland, hvad enten man er på messe, på forretningsrejse, til koncert i Jyske Bank Boxen, på familie udflugt i Legoland eller blot ønsker at være gæst, i skønne natur omgivelser, hvor alle kan blive præget af de fine rammer, som Hotellet kan tilbyde.

Hotel Jernbanegade er beliggende i rolige omgivelser med en smuk natur lige udenfor vinduet.
Med Von å i baghaven, og nærliggende natur, samt legeplads, kan alle, voksne som børn, også få sig en mulighed for en skøn udendørs oplevelse.

Med kun 50 meters afstand fra Hotel Jernbanegade, ligger togstationen, hvor man har mulighed for at bruge de velfungerende transportmuligheder, i form af tog og bus. Og med kun 10 minutters kørsel til den midtjyske motorvejs til- og fra kørsel, Boxen, MCH messecenter Herning, FCM stadion og Herning C.

Derudover er der nærtliggende byer som Skjern og Brande, diverse golfbaner og turistattraktioner som Jyllands Park Zoo, Giveskud Zoo, Lalandia og LEGOLAND® i Billund, nær Billund lufthavn/Airport.
Lidt længere mod vest ligger Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

Når du træder ind på Hotel Jernbanegade vil du blive mødt af en hyggelig, hjemlig atmosfærer, som emmer af moderne nostalgi og gode fortidsminder.